Premis ÀNIM a l’esforç 2016

Premis ÀNIM a l’esforç 2016

El passat dilluns 20 de maig es va celebrar a la capella de l’escola el lliurament dels I Premis ÀNIM a l’esforç per als alumnes de l’ESO.

Els premis ÀNIM són un projecte realitzat i organitzat per l’equip de FAIG de 3r d’ESO Creativators, que es va inspirar en altres premis a l’esforç que es realitzen a Catalunya.

El nom dels Premis ÀNIM és molt especial, ja que porta les inicials de professors que han deixat empremta amb els seus valors i esforç a la nostra escola, i que malauradament ens han deixat en els darrers anys; en Miquel Areñas (À), la Núria Isern (NI) i en Melcior Marichalar (M).

L’acte de lliurament es va realitzar per cicles i va ser dirigit i organitzat pel mateix equip de FAIG de 3r. Els dos actes van comptar amb la presència dels familiars d’en Miquel, la Núria i en Melcior, dels familiars dels alumnes guanyadors i també amb l’aportació de diferents actuacions musicals d’alumnes de l’escola. Alhora hi van haver missatges encoratjadors per part del director i professors i, a més a més, algun vídeo d’exalumnes, com en Jordi Pla, l’Anna Casarramona i en Francesc Colomer, felicitant als premiats i premiades i donant petits consells a les noves generacions.

El sistema de la tria dels alumnes es va realitzar en diferents fases durant la 3a avaluació. A la primera fase els professors d’ambdós cicles proposaven candidats als premis seguint uns criteris prèviament establerts per l’equip de FAIG, en els quals es destacava que les notes no havien de ser un criteri essencial. En la segona fase, els alumnes dels respectius cursos votaven entre aquests candidats. Finalment, una comissió de professors, en aquest cas els tutors i tutores dels respectius cursos, donaven els vistiplau definitiu als guanyadors.

Els guardonats d’aquests I Premis ÀNIM a l’esforç 2016 van ser: Pol Bigas (1r ESO), Anna Torner (1r ESO), Lluc Pasqual (2n ESO), Júlia Casacuberta (2n ESO), Nabila Asmayou (3r ESO), Judit Marcé (3r ESO), Aida Briones (4t ESO) i Ainoa Hidalgo (4t ESO).

 

Cal remarcar que el premi va ser un diploma de reconeixement i una targeta regal per a material escolar. Els finalistes de cada curs també van rebre un diploma de reconeixement.

Des de l’escola volem agrair la presència dels familiars d’en Miquel, la Núria i en Melcior i felicitar a tots els guardonats i els finalistes dels premis així com també a l’equip FAIG Creativators, format per la Marta Madrid, la Júlia Gibaja, la Neus Ballart i en Carles Gutiérrez, per la seva feina i iniciativa en l’organització dels premis. Esperem que aquest curs s’hagi plantat la llavor i que en els propers cursos es segueixin celebrant els Premis ÀNIM a l’esforç.

Per visualitzar la galeria de fotografies prémer aquí