Visita al Campus La Salle Technova

Visita al Campus La Salle Technova

Els alumnes de 3r d’ESO visiten el Campus La Salle a Barcelona

El passat 25 de Novembre, els alumnes de 3r d’ESO van assistir a una jornada al Campus Universitari La Salle a Barcelona. La Salle Technova és un referent en tecnologies innovadores i emprenedoria. Aquesta sortida s’emmarcava en el FAIG de 3r d’ESO des d’on es treballa l’emprenedoria.

Més de 500 alumnes d'onze escoles van participar en les jornades

En aquesta sortida hi van participar més de 500 alumnes de 3r d’ESO d’altres Centres de Secundària de La Salle Catalunya. L’objectiu de la jornada era introduir els alumnes en l’emprenedoria social perquè puguin desenvolupar, a la fase OUTPUT, un projecte d’aquestes característiques.

La jornada es va desenvolupar de manera molt dinàmica (vídeo), amb una part pràctica i amb exemples d’emprenedors socials que van compartir les seves experiències amb els nois i noies.

Més de 500 alumnes d'onze escoles van participar en les jornades

Aquesta col·laboració amb La Salle Technova tindrà continuïtat a partir del 2n trimestre: coincidint amb la fase OUTPUT, els equips que desenvolupin un projecte d’emprenedoria social podran rebre l’assessorament del Campus Universitari per acompanyar-los a desenvolupar els seus projectes.