Dol per la mort del nostre company Joan Serra

Dol per la mort del nostre company Joan Serra

Avui 9 de gener ens ha deixat en Joan Serra, cap d’estudis de Cicles Formatius i professor d’ESO i Batxillerat. Tota la comunitat educativa de La Salle Manlleu vol manifestar el seu condol i suport a la família i tenir-lo present en els moments de pregària i record.

El record d’un gran professional i una gran persona que va dedicar tot el seu temps i esforç a la formació i acompanyament de les noves generacions. Amb gairebé 40 anys a la nostra escola deixa una empremta inesborrable als alumnes, amics i companys de feina. Descansa en pau, Joan.

A partir de les 16h d’avui i tot demà es podrà donar el condol a la família al Tanatori de Vic.

Per desig exprés de la família es realitzarà una cerimònia de comiat íntima.