Quatre alumnes de La Salle Manlleu classificats al campionat de Catalunya de Cros Escolar

Quatre alumnes de La Salle Manlleu classificats al campionat de Catalunya de Cros Escolar

Quatre alumnes de 1r d’ESO de la Salle Manlleu seleccionats per participar al campionat de Catalunya de Cros Escolar, que es celebrarà a Girona el 12 de Febrer.

En motiu dels bons resultats dels alumnes de la Salle Manlleu al llarg de la lliga de Cros Escolar han rebut la notícia que han estat seleccionats pel CA Vic per participar al Campionat de Catalunya de Cros.

Els alumnes seleccionats són:

  • Paula Jimenez Farrés
  • Roger Estrada Ylla
  • Jordi Gurt Molist
  • Mahmed Zahchi

Des de l’escola i l’àrea d’educació física els volem donar l’enhorabona per què gaudeixin de l’experiència. També, agraïm a les famílies la seva implicació acompanyant els alumnes a les curses. Finalment animem a tots els  alumnes del centre a participar al Cros de Torelló el 29 de gener.