Taller de rèptils i amfibis a 1r d’ESO

Taller de rèptils i amfibis a 1r d’ESO

El passat dilluns 23 de gener els alumnes de 1r d’ESO van participar en un taller que es va realitzar a l’escola sobre rèptils i amfibis.

 

Es tracta d’una activitat organitzada des del Departament de Naturals i que té com a objectiu poder aprofundir en el coneixement dels animals vertebrats que es treballa des de la matèria de Naturals.

  

Els alumnes van poder conèixer les característiques d’aquests dos grups de vertebrats. Durant el taller també van poder observar i tocar alguns d’aquests animals: la tortuga de terra, un llangardaix àpode, el dragó barbut australià, el camaleó del Iemen la falsa coral i una pitó albina a més d’algunes granotes.

 

També van poder prendre consciència de la importància de no tenir aquests animals com a animals de companyia i a les problemàtiques que ocasionen alguns quan són abandonats al medi natural i esdevenen espècies invasores.

Es pot veure l’àlbum de les imatges del taller al següent enllaç.