Semifinal del III Certamen de Lectura en veu alta

Semifinal del III Certamen de Lectura en veu alta

El dimarts dia 7 de febrer s’ha fet la semifinal del III Certamen de Lectura en veu alta de 1r cicle d’ESO. Els participants han hagut de llegir un fragment d’un conte del llibre de Flavia Company, Al teu rotllo. D’entre tots els participants han passat a la final : Júlia Fustero, Júlia Danés, Cèlia Puigderrajols, Raquel Jolis, Laura Maneja, Ariadna Rodríguez, Jacqueline Alcalà i Arnau Parramon.

La final tindrà lloc el dimarts dia 21 i hauran de llegir un fragment de Calla, Candida, calla! de Maite Carranza.
El dilluns dia 13 de febrer s’han realitzat les semifinals per seleccionar els candidats que participaran el III certamen de lectura en veu alta infantil i juvenil en la categoria de 2n cicle d’ESO.
Entre els alumnes de 3r i 4t d’ESO, han hagut de llegir en grups de 3 un fragment del llibre “L’artilleria de Mr. Smith” de Francesc Puigpelat. Els alumnes seleccionats són: Paula Yin Carbonell, Anna Fustero, Núria Campàs, Lluc Pasqual, Alba Montero, Marc Lladó, Mariam El Idrissi, Gemma Madrid, Aniol Casassas, Helena Buscà i Jordi Casacuberta.
Hem de dir que el jurat ho ha tingut molt difícil a l’hora de decidir-se, perquè hi ha molt nivell.
Els guanyadors o guanyadores de 1r i 2n cicle seran qui representarà a l’escola en els quarts de final del XIII Certamen de Lectura en veu alta que tindrà lloc el dia 22 de març a Vic.