Casal d’estiu Slice of Britain

Slice of Britain

Casal d’estiu Slice of Britain

Let England come to you!

El projecte Slice of Britain va adreçat a alumnes de 1r d’EP a 1r d’ESO ja cursats. A molts pares els preocupa enviar els seus fills a fer un programa d’immersió lingüística a l’estranger. Gràcies a Slice of Britain, els alumnes rebran la mateixa formació que a qualsevol altra English School, però en un ambient molt més familiar i podent tornar a casa cada tarda.

Una escola anglesa molt reconeguda s’instal·larà del 26 de juny al 14 de juliol al Col·legi La Salle Manlleu amb un ambient totalment britànic.

Els professors, mètodes i material d’aprenentatge també els proporcionarà la mateixa escola anglesa.

El programa està coordinat per la Cap de Departament de l’escola, que s’encarregarà també de la supervisió del seu professorat britànic.

Des del Col·legi La Salle Manlleu volem promoure l’estudi de l’anglès de forma comunicativa i lúdica, també a l’estiu.

D’aquí neix la nostra proposta compartida amb l’empresa Braden English. Durant aquest estiu, la proposta d’un Casal en anglès es fa extensiva a tots els alumnes de la ciutat de Manlleu i de la comarca que hi estiguin interessats.

Braden English és una empresa familiar especialitzada en l’aprenentatge d’idiomes a través de programes pedagògics al Regne Unit, Irlanda i a Espanya. Amb el projecte Slice of Britain ofereix ara la possibilitat de gaudir d’un programa d’immersió lingüística a la pròpia ciutat.