Cicle de xerrades-col·loquis sobre emprenedoria

Cicle de xerrades-col·loquis sobre emprenedoria

El passat disjous 16 de febrer va tenir lloc la primera de les tres xerrades-col·loquis sobre emprenedoria a La Salle Manlleu. En aquesta ocasió hem escoltat i recollit l’experiència i les impressions sobre «empresa i inserció social» per part de la Sra. Anna Arisa (Sòcia de la Cooperaiva Sambucus) i del Sr. Ricard Gorgals (Director de l’àrea d’empresa i qualitat de Sant Tomás).

Xerrades-col·loquis Emprenedoria 2017 Xerrades-col·loquis Emprenedoria 2017

El cicle de xerrades-col·loquis continua el 16 de març amb «finança la teva idea» amb les intervencions de Coop57 i L’Ateneu Manlleu, i l’11 de maig amb la taula rodona «crea, actua, idea» a càrrec de Technova Barcelona – La Salle i Manlleu Economia Social i Solidària.

Xerrades-col·loquis Emprenedoria 2017 Xerrades-col·loquis Emprenedoria 2017

Els cicles de xerrades-col·loquis i taules rodones d’emprenedoria estan coorganitzades per la Coope, la Fundació CeFORTEM, La Salle Manlleu, Manlleu Economia Social i Solidària i l’OPE.