Final del III Certamen de Lectura en veu alta

Final del III Certamen de Lectura en veu alta

El dilluns dia 20 ha tingut lloc la final de 2n cicle del III Certamen de Lectura en veu alta. El jurat ha estat format per Laura Pou, Toni Casals, Carolina Solà i Antònia Capdevila (professors del departament de llengües). Els participants han hagut de llegir en grups de tres un fragment del llibre L’artilleria de Mr Smith de Francesc Puigpelat. Les guanyadores després d’una llarga deliberació han estat Anna Fustero i Núria Campàs de 3r i Helena Codony de 4t.


El dimarts dia 21 ha tingut lloc la final de 1r cicle del III Certamen de Lectura en veu alta. El jurat ha estat format per Oriol Anglada, Marina Campàs Míriam Guzman ( alumnes de 1r de BAT ) i Txell Guitart i Marta Suriñach (professores del departament de llengües). Els participants han hagut de llegir un fragment de Calla, Candida, calla! de Maite Carranza. La guanyadora amb un total de 57 punts sobre 60 ha estat Júlia Fustero, seguida de Júlia Danés amb un total de 56 punts; en 3r lloc, Raquel Jolis amb 51 punts.


Les guanyadores de les dues categories participaran com a representats de l’escola en el XIII Certamen Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana que tindrà lloc el proper dimecres 22 de març a l’edifici del Sucre a Vic. Anna Fustero, Núria Campàs i Helena Codony participaran en la categoria Tropa de Corsaris i Júlia Fustero en la de Corsaris. Molta sort!!!