Participació a la final del concurs matemàtic Pangea

Participació a la final del concurs matemàtic Pangea

El passat dissabte 6 de maig, els alumnes Arnau Serra (1r ESO), Pol Soldevila (3r ESO) i Axel Planas (1r Batxillerat), van participar a la ronda final del concurs matemàtic Pangea que es va celebrar al col·legi Loreto Abat Oliba de Barcelona.

La ronda final constava de 20 problemes, que havien de resoldre en 45 minuts. Es tractava d’una prova una mica més avançada de la que havien fer en la primera ronda tots els alumnes de l’escola.

Els 3 millors classificats a nivell estatal de cada curs podran assistir a la cerimònia d’entrega de diplomes i premis que es celebrarà el divendres 26 de maig a la Universitat San Pablo CEU de Madrid.
Aquest concurs està dirigit a estudiants de tot Espanya de 4t de Primària a 2n de Batxillerat.