Festes La Salle 2017

Festes La Salle 2017

El passat 3, 4 i 5 de maig es van realitzar les tradicionals Festes La Salle. Uns dies de convivència, esport i activitats culturals a tots els cursos d’ESO i Batxillerat.

A l’ESO, el divendres 28 d’abril a la tarda es va organitzar la 3a edició dels Jocs estel·lars. Una activitat planificada i organitzada per un equip del FAIG de 3r d’ESO. És una competició amb jocs tradicionals per equips formats per alumnes de diferents cursos. L’equip guanyador d’enguany va ser l’equip Blanc.

Durant els tres dies els diferents cursos van fer un munt d’activitats:
1r d’ESO: Memorial Melcior Marichalar (jornades esportives 1r cicle), caminada i visita a l’Esquerda de Roda, jocs tradicionals i visita a l’Aquàrium de Barcelona.


2n d’ESO: Memorial Marichalar (jornades esportives 1r cicle) i colònies a Planoles.


3r d’ESO: Cursa d’orientació de l’Arborètum fins a Sant Jaume, Jocs de sensibilització i Jocs d’aigua organitzats per un equip de FAIG, II Concurs de cuina solar i sortida als Castells de Montesquiu i Besora.


4t d’ESO: visita a la Colònia Rusiñol i colònies a L’Escala i Sant Martí d’Empúries.

1r BAT: tallers UVic, Visita al Serradet de Barneres i La vola, Ruta del Quixot per Barcelona, Visita a l’Institut de Ciències Fotòniques, L’Esmorzar Romà, Taller d’imatge personal, Concurs literari…


2n BAT: Concurs literari i caminada i HARA a les Escoles de Gurb.

Unes jornades per gaudir de la convivència entre tota la comunitat educativa.