Festa del Finalista 2n BAT

Festa del Finalista 2n BAT

El divendres 19 de maig va tenir lloc la festa del finalista per als alumnes de 2n de Batxillerat. Durant l’acte es van poder escoltar diferents intervencions del Director, el Sots-director, la Cap d’Estudis i la Presidenta de l’AMA remarcant la importància d’aquest final d’etapa i el ventall de possibilitats que s’obre al futur dels alumnes.

Els alumnes van participar activament a la festa amb diferents intervencions i formats: actuacions musicals,  projeccions d’imitacions còmiques d’alguns professors i “condecorant” amb una banda tots els professors assistents, ja fossin de l’etapa de Batxillerat com la d’ESO.

L’acte va finalitzar amb un vídeo emotiu dels diferents moments viscuts en els darrers dos cursos, amb l’entrega individual de l’orla als finalistes i la intervenció de tots els alumnes amb una cançó de comiat.

Per últim, alumnes, pares i professors van poder gaudir d’un piscolabis al pati de l’escola. Podeu mirar les fotografies de l’acte en aquest enllaç.