1a Jornada EduEmprèn

1a Jornada EduEmprèn

El passat dissabte 17 de juny es van reunir a Barcelona, 20 equips FAIG de diferents escoles La Salle per presentar els seus projectes. A La Salle Manlleu vam participar amb la presència de 4 equips.

Després de les acreditacions i el parlaments de benvinguda, la jornada es va desenvolupar en 3 parts: en la primera els equips havien de fer una presentació de 5 minuts davant d’un tribunal format per membres del Campus i professors. En aquesta presentació també havien de projectar un vídeo d’1 minut de durada.

  

En la segona part, els alumnes, professors i acompanyants, visualitzaven i votaven els pòsters que els diferents equips havien penjat a la sala de congressos.

Finalment, tots els equips es van desplaçar a l’auditori del CosmoCaixa on es va fer l’entrega de guardons als equips guanyadors i de diplomes a tots els participants.

Guardó al millor vídeo

L’equip de FAIG que presentava el projecte Cardiofriendly va obtenir el guardó al millor vídeo. El projecte consistia en la venda de polseres per recollir diners per la instal·lació d’un desfibril·lador, convertint l’escola en un espai cardioprotegit.

Cal  esmentar que el vídeo va ser realitzat per un altre equip FAIG de l’escola, l’equip del projecte Minijobs. El projecte d’aquest equip va ser preparar i elaborar material gràfic i audiovisual que necessitaven altres grups FAIG.

Observa, proposa i transforma

Amb aquest lema el programa Eduemprèn pretén estimular les habilitats emprenedores dels joves i reforçar amb acció real els valors que ens identifiquen dins de l’obra educativa de La Salle.

Eduemprèn està promogut per La Salle Catalunya i La Salle Campus amb la col·laboració de Technova Barcelona, el Parc d’Innovació de la Salle.