Tres alumnes de La Salle Manlleu obtenen les millors notes d’Osona a les PAU2017

Tres alumnes de La Salle Manlleu obtenen les millors notes d’Osona a les PAU2017

Judit Donada obté la millor nota osonenca a les PAU2017 amb un 9,6. També obtenen una distinció per superar l’excel·lent a la fase general, Mark Gutiérrez i Roger Godayol.

La nota més alta de la selectivitat a Osona és la de la manlleuenca Judit Donada. L’estudiant de la Salle Manlleu ha tret un 9,6 en la mitjana de les proves d’accés a la universitat. En declaracions a Osona.com, la jove es mostra “contenta i satisfeta” amb el resultat “perquè reflecteix l’esforç”.

L’estudiant remarca que no hi ha cap secret, sinó que ha anat repassant cada dia. Concretament, la jove manlleuenca ha tret un 10 en les assignatures optatives de matemàtiques científiques i química; i també a les tres llengües: català, castellà i anglès.

Judit Donada recorda que va anar “amb nervis” a les proves de la selectivitat. Ara, després de rebre les notes, i la millor d’Osona, ja està tranquil·la. De cara el curs vinent, Donada es decanta per una carrera científica relacionada amb la química, la física o les matemàtiques, tot i que encara no ho té del tot clar.

A Catalunya, s’han examinat més de 32.000 alumnes de Catalunya. Aquest dijous es van fer públiques les qualificacions de les proves, i el 95,12% dels alumnes d’Osona l’han aprovat. La mitjana catalana d’aprovats se situa al 94%. En dades concretes, dels 687 matriculats a Osona, 663 han aprovat i 34 han suspès. Pel que fa a mitjanes de nota, els alumnes tenien una nota d’expedient de 7,34 i la mitjana de les PAU se situa en un 6,561. La diferència és de 0,78.

Les 10 primeres notes d’Osona
Judit Donada Oliu / Manlleu / La Salle Manlleu. 9,60
– Marina Amargant Casals / Vic / Institut de Vic. 9,50
– Rut Vilarrasa Parici / Vic / Institut de Vic. 9,45
Mark Gutierrez Pareja / Torelló / La Salle Manlleu. 9,30
Roger Godayol Druguet / Manlleu / La Salle Manlleu. 9,25
– Laura Canadell Arau / Calldetenes / Institut Jaume Callís. 9,25
– Oriol Nebot Molas / El Brull / Sant Miquel dels Sants. 9,05
– Pau Canudas Grabolosa / Manlleu / Institut Antoni Pous i Argila. 9,05
– Eduard Antentas Oliveras / Vic / Sant Miquel dels sants. 9,00

 

Notícia extreta d’Osona.com / Carles Fiter [Consulta: 1 de juliol de 2017]

Des de l’escola es felicita a tots els alumnes de 2n de Batxillerat que han superat la selectivitat i, especialment, a la Judit Donada, en Mark Gutiérrez i en Roger Godayol per l’esforç, dedicació i excel·lència mostrada durant tota la seva etapa a l’escola. Cal recordar que els tres alumnes ja van obtenir matrícula d’honor del Batxillerat. Felicitats i molta sort!