Nou curs, nou lema

Nou curs, nou lema

La teva alegria, la meva.

La meva alegria no és completa si tu no ets feliç.

Quan jo només em preocupo de la meva felicitat sóc egoista. Només penso en mi, no miro els altres, no sé ni què passa al meu voltant. És com quan estic pendent només del meu mòbil i no me n’adono del que passa al meu costat.

Quan estic atent als altres i veig si tenen alguna necessitat (li manca el llapis, o una goma d’esborrar, o no li surt l’operació…). Llavors quan els ajudo o simplement els somric, em sento bé, sempre. Perquè la felicitat que sento és autèntica.

Quan una persona riu, de veritat, ens contagia el seu riure perquè és compartit. Quan riem junts, riem més plenament. Quan les persones que tinc al meu costat estan alegres jo també ho estic. Junts tot és més fàcil, junts tot és possible i podem arribar més lluny. Perquè quan tu ets feliç, jo ho estic també. Endavant i bon curs 2017-2018!