Lliurament del Xè Premi La Salle Catalunya Educació

Lliurament del Xè Premi La Salle Catalunya Educació

El dissabte 28 d’octubre a La Salle Campus Universitari de Barcelona es van lliurar els Xè Premis La Salle Catalunya educació.

La Salle Manlleu ha obtingut els millors premis de les categories a les quals es va presentar.

En la categoria d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) va obtenir el 1r premi el projecte del FAIG APS de 4t d’ESO anomenat Romania. Els membres de l’equip de FAIG premiats van ser l’Arlet Vila, la Sígrid Vila, la Carla Silvestre, l’Helena Codony, en Roger Fontserè i en Jaume Ginesta. En el projecte també hi van participar el Germà Cesc Ferré, la professora Montse Cabellos i l’Eudald Pérez (alumne de 2n de Batxillerat). El treball consistia en oferir un servei durant 10 dies al mes de juny a la Llar d’acollida de La Salle a Iasi (Romania), on van conviure amb adolescents amb risc d’exclusió social.

Més informació

En la categoria de Batxillerat el 1r premi va ser per Marta Soy amb el seu treball de recerca “Riure omple de vida”. La tutora orientadora del treball va ser la Núria Casals.

Des de l’escola es dona l’enhorabona a tots els premiats i se’ls anima a seguir creixent i perseguint l’excel·lència personal i acadèmica.

Per a més informació:
La Salle Catalunya