Caminem junts amb l’AMPA

Caminem junts amb l’AMPA


ESPAI DE Coaching per a mares i pares curs 2017 – 2018

El passat dimecres 18 d’octubre es va fer la primera xerrada-col·loqui per a pares i mares conduït per la coach Roser Sellés. Un taller participatiu on parlar dels temes d’interès sobre les relacions entre els pares i mares amb els nostres fills i filles.
Durant una hora i mitja es va poder parlar del tema proposat: què ens enfada i què ens fa patir.
Cada participant va poder preguntar i exposar els seus dubtes en un format distès, tot compartint experiències enriquidores.
També es va proposar el tema de la propera xerrada que girarà al voltant de com establir un diàleg sobre el tema de la sexualitat.

32a Caminada La Salle 2017

El passat diumenge 22 d’octubre es va celebrar la 32a caminada popular La Salle organitzada per l’AMPA del nostre col·legi.
Malgrat que els núvols ens van acompanyar tot el matí i la temperatura era força fresca, vàrem gaudir un any més d’una caminada en bona companyia tot fent un agradable recorregut de 12km.
A la meitat de trajecte vàrem fer un bon esmorzar preparat pels mares i mares de l’AMPA davant l’ermita de Santa Maria de Vilanova prop del nucli de Sant Martí Sescorts.
Vàrem acabar la caminada on l’havíem començat davant de La Salle al voltant de les 12:00 del migdia
Des de l’AMPA del nostre col·legi donem les gràcies a tots els participants de la caminada que preparem amb molta il·lusió!