1000 alumnes de 3r d’ESO a la 2a edició d’EduEmprèn

1000 alumnes de 3r d’ESO a la 2a edició d’EduEmprèn

Dimarts 21 de novembre es va celebrar la 2a edició del programa d’emprenedoria de La Salle Catalunya adreçat a tot l’alumnat dels centres que cursen 3r d’ESO. A la jornada d’apertura d’EduEmprèn celebrada al Campus La Salle-URL hi van participar 1.100 alumnes. Sota el lema “Observa, proposa i transforma” EduEmprèn, organitzat per La Salle-URL a través del seu parc d’innovació La Salle Technova Barcelona i La Salle Catalunya, vol estimular l’esperit de l’emprenedor social i potenciar el rol dels estudiants com a impulsors del canvi social.

La presentació va constar d’una ponència inspiradora del director de comunicació de l’empresa de La Fageda i d’una dinàmica en equips per tal de resoldre un repte social. Els alumnes de 3r d’ESO de La Salle Manlleu hi van participar amb molta motivació i van retornar amb moltes idees de cara a desenvolupar a la fase Output del FAIG un projecte d’emprenedoria social.

Prop de 1.100 estudiants de La Salle Catalunya, dividits en grups de 3 a 6 persones, desenvoluparan un projecte empresarial social durant tot l’any acadèmic, on comptaran amb l’assessorament de l’equip de Technova que es desplaçarà als diferents centres per fer-ne un assessorament personalitzat. El tancament d’EduEmprèn serà el 16 de juny de 2018 quan els diferents grups hauran de presentar el seu projecte a través d’un cartell explicatiu i a un jurat que decidirà els guanyadors en les diferents categories.

Podeu trobar més informació a l’enllaç i més fotografies en aquesta galeria.