Col·laboració amb l’escola SUMMA d’Eindhoven

Col·laboració amb l’escola SUMMA d’Eindhoven

El passat dijous dia 30 de Novembre La Salle Manlleu i l’escola SUMMA d’Eindhoven vàrem presentar a Manlleu un acord de col·laboració que permetrà que els alumnes del Centre de Formació en Tecnologies – La Salle Manlleu puguin entrar en el programa d’intercanvi d’estudiants.

L’escola holandesa SUMMA College és un referent en Formació Dual, i aquest acord donarà un valor afegit als alumnes. Estudiar una temporada a l’estranger pot ser una experiència personal, cultural i vital molt enriquidora.

De la mateixa manera que els estudiants del centre podran estudiar a Holanda, els alumnes d’Eindhoven podran integrar-se a La Salle Manlleu per desenvolupar els seus estudis.

Col·laboració intercanvi de LSM i SUMMA College