La Salle Manlleu és un espai cardioprotegit

La Salle Manlleu és un espai cardioprotegit

El dilluns 11 de desembre es va realitzar el curs de formació en primers auxilis i el funcionament del desfibril·lador (DEA) per actuar en casos de parades cardio-respiratòries. Al curs hi van assistir membres de l’equip directiu, professors, monitors de menjador, Personal d’Administració i Serveis (PAS) i vetlladores. Posteriorment va tenir lloc l’acte d’instal·lació del DEA al pati de l’escola.

La Salle Manlleu és un espai cardioprotegit

La formació i la instal·lació del desfibril·lador és el punt i final del Projecte Cardiofriendly, iniciat per un equip FAIG de 3r d’ESO el curs passat. El qual va elaborar un estudi de les malalties cardio-respiratòries i alhora van fer una campanya de micromecenatge i comunicació per vendre pulseres per tal de finançar el projecte.

Des de l’escola es vol felicitar a la Paula Yin Carbonell, la Mònica Navarrete i la Nidae Aghmari pel seu treball i esforç en fer de La Salle Manlleu un espai cardioprotegit, alhora donem les gràcies a l’AMPA de La Salle i a totes les persones que hi han col·laborat.

La Salle Manlleu és un espai cardioprotegit

La Salle Manlleu és un espai cardioprotegit

La Salle Manlleu és un espai cardioprotegit