Visita a Tallers Àngel Sala S.A. de Taradell

Visita a Tallers Àngel Sala S.A. de Taradell

El passat dimarts dia 19 els alumnes de 1r de Mecanització de grau mitjà va visitar les instal·lacions de Tallers Àngel Sala S.A. a Taradell.

Tallers àngel SALA S.A inicia la seva activitat el 1965, és una empresa familiar, amb una plantilla de 20 treballadors i amb una reconeguda experiència en la mecanització de peces, mitjançant torns de control numèric i centres de mecanitzat. Els seus principals mercats són la industria d’automoció, motociclisme, agrícola i mecanització en general.

Tallers Àngel Sala S.A.

La visita va ser molt enriquidora i s’agraeix la implicació i explicació tant de direcció com dels treballadors en els seus respectius llocs de treball, ja que els alumnes van poder veure les diferents tasques que poden arribar a assolir en una empresa i la necessitat de treballar amb qualitat per assolir els objectius.