Festival de Nadal de 1r d’ESO

Festival de Nadal de 1r d’ESO

El proppassat 19 de desembre de 2017, la capella-auditori de La Salle Manlleu es va omplir de música, teatre i alegria.

Les actuacions, lligades al lema del curs “La teva alegria la meva”, van ser protagonitzades pels alumnes de 1r d’ESO i van combinar música en directe, percussió corporal i teatre. Els familiars i amics dels alumnes van gaudir d’una vetllada que incloïa la música dels més clàssics com Popp o Dvorak i la música més actual com la del grup català Txarango o la dels internacionals Jain o Timberlake. Aquests festivals son una bonica mostra de la feina que els alumnes fan a les aules i son un bon aprenentatge rítmic, psicomotriu, grupal i personal.

El resultat va ser molt bonic tant pels alumnes que es mostren il·lusionats i nerviosos amb el seu aprenentatge dalt d’un escenari, com pels familiars que comparteixen els coneixements i les vivències dels seus fills.

Per visualitzar l’album fotogràfic de l’esdeveniment podeu clicar al següent enllaç.