Una gran matinal sobre els Drets Humans

Una gran matinal sobre els Drets Humans

EL passat 20 de desembre es va organitzar una Matinal per treballar els Drets Humans. Una idea que va sorgir des dels diferents departaments de l’escola, l’equip de Pastoral i els delegats de JUStícia i Pau (JUSP) de l’alumnat.

Es van crear equips de cinc alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO i un de 1r de Batxillerat. Aquests es van organitzar en diferents espais, on tres equips van treballar, amb l’ajuda d’un professor, un dels 30 articles que configura a la Declaració dels Drets Humans.

Cada equip havia de treballar un article a partir d’uns textos, i posteriorment havien d’elaborar un cartell amb una frase cèlebre, una peça de puzzle amb un collage i un vídeo d’un minut.
El clima i el treball que es va viure durant tota la matinal va ser molt satisfactori i va posar en valor la convivència entre tot l’alumnat i professorat de l’escola.

Aquesta activitat també va servir per conscienciar de la importància dels Drets Humans, que continua essent tema d’actualitat, perquè aquests drets són atacats dia rere dia a Catalunya i al món, en general.

Es pot veure la galeria de fotografies de la matinal al següent enllaç