Xerrada d’eines en la mecanització amb Utiltall

Xerrada d’eines en la mecanització amb Utiltall

El passat dimarts dia 9 de gener els alumnes de 1r de Programació de la producció en fabricació mecànica i de Mecatrònica industrial van assistir a la xerrada d’eines de tall i plaquetes.

La xerrada va servir per orientar i informar els alumnes a l’hora de decidir quines plaquetes utilitzar per poder mecanitzar diferents materials. Els alumnes es van emportar diferents consells i informacions que en un futur els serviran per poder donar més qualitat a les peces que realitzin. La xerrada va ser molt profitosa, amb indicacions que de ben segur aplicarem al taller de pràctiques de l’escola.

Utiltall és una empresa familiar amb més de 50 anys d’experiència en la distribució d’eines de tall per a la industria del metall, amb una plantilla de 150 treballadors i amb la confiança de 3000 clients en 60 països.