La caixa del temps 2008-2018

La caixa del temps 2008-2018

El passat diumenge 14 de gener es va reunir al Manlleuet la promoció de Geografia de batxillerat de l’any 2008 per tal d’obrir la caixa del temps després d’una dècada.

Un grup d’alumnes i els professors de l’assignatura, la M. Carme Montes i en Vicenç Devesa, van tenir la iniciativa el 2008 d’escriure en un paper com es veurien al cap de 10 anys. Aquest mes de gener es complia l’efemèride i per iniciativa dels alumnes es van tornar a reunir per esbrinar i llegir el que havien escrit. La trobada va ser molt emotiva i, alhora, els riures i les sorpreses hi van ser molt presents. Tots van acordar fer una nova trobada al 2028 per tal de tornar a explicar aventures i experiències viscudes i comparar si els seus projectes de futur s’hauran complert.

Una experiència molt bonica i molt gratificant, que enalteix la nostra tasca educativa i les ganes de seguir acompanyant als joves adolescents.

Per veure l’àlbum de fotografies de la trobada clicar al següent enllaç.