Inici del Cicle de xerrades sobre emprenedoria

Inici del Cicle de xerrades sobre emprenedoria

Avui comença el III Cicle de xerrades col·loquis i tallers sobre emprenedoria anomenat CREA, ACTUA, IDEA. Aquest conjunts d’actes estan organitzats per La Coope, Manlleu Economia Social i Solidària, L’OPE de Manlleu, La Salle Manlleu i el Centre de Formació en tecnologies de Manlleu.

Cicle de xerrades d'emprenedoria

En aquesta primera xerrada-col·loqui esta a càrrec de Joan Anglada i Rull i s’anomena “EL FUTUR ÉS «AQUÍ I ARA»: TU DECIDEIXES! Construeix «aquí i ara» el teu futur des de l’autoconeixement i amb la PNL.”

Aquesta xerrada busca aprofundir en l’autoconeixement com a eina per prendre les millors decisions; per cultivar emocions positives i per gestionar eficaçment situacions d’estrès tot construir relacions satisfactòries amb les persones que ens envolten.

L’Emprenedoria és el combustible que necessitarem durant el trajecte per arribar a port.

Cicle de xerrades d'emprenedoria