Els alumnes de 2n de batxillerat presenten els seus Treballs de Recerca

Els alumnes de 2n de batxillerat presenten els seus Treballs de Recerca

El dimarts 16 i el dimecres 24 de gener els alumnes de 2n de batxillerat van realitzar les exposicions orals dels seus treballs de recerca.

Aquest curs es va canviar el format de les presentacions. Enlloc dels dimecres a la tarda es van realitzar en horari lectiu als matins. Un dels altres canvis va ser que, a més a més del tribunal, format pel professor orientador i el corrector, també van presenciar les exposicions els alumnes de 1r de batxillerat.

Creiem que la fórmula va tenir èxit. Els alumnes de 2n de batxillerat van poder mostrar el seu treball i preparació als alumnes de 1r, i alhora aquests van tenir l’oportunitat de conèixer el què suposa el treball de recerca i, sobretot, ser conscients de l’esforç i dedicació que es necessiten per complir les expectatives.

Per veure l’àlbum fotogràfic de l’esdeveniment podeu clicar al següent enllaç.