Tret de sortida dels projectes FAIG APS 2018

Tret de sortida dels projectes FAIG APS 2018

El passat dimarts 23 de gener l’excel·lentíssim alcalde de Manlleu, l’Àlex Garrido, i el director de l’escola, en Josep Solsona, van donar el tret de sortida als projectes FAIG APS de 4t d’ESO d’aquest curs.

En la presentació es van poder mostrar quins seran els projectes i les entitats on els alumnes de 4t d’ESO oferiran el seu servei i adquiriran els seus aprenentatges, alhora tant l’alcalde com el director van donar les gràcies a l’avançada pel treball que els alumnes realitzaran per Manlleu i el seu entorn i els van encoratjar a dedicar-hi temps i dedicació per complir les expectatives.

Les entitats on es desenvoluparan projectes APS aquest curs són:
HOSPITAL DE SANT JAUME, MUSEU DEL TER, CERM i PROJECTE RIUS, CENTRE OBERT TRIPIJOC, PISCINA MUNICIPAL, GRUP FOTOGRÀFIC MANLLEU, COLLA GEGANTERA I GRALLERA, VEDRUNA MANLLEU, ESCOLA POMPEU FABRA, ESCOLA QUATRE VENTS, ESCOLA BRESSOL COLORS, ESCOLA BRESSOL PICAROLS, HORTS SOCIALS EL SARRÓ, LLAR SALUT MENTAL, LLAR ACOLLIDA LA SALLE ROMANIA, POLICIA LOCAL

Les entitats col·laboradores d’enguany, on no hi haurà projecte són:
ESCOLA PUIG-AGUT, EL SARRÓ, BANC DE SANG, CENTRE DIA JOSEP ROQUÉ, ATENEU DE MANLLEU, ÀREA SEPE AJUNTAMENT DE MANLLEU, ESCOLA D’ADULTS MIQUEL MARTÍ I POL

Es pot visualitzar la presentació de tots els projectes al següent enllaç.

Es pot visualitzar l’àlbum fotogràfic del projecte FAIG APS de 4t d’ESO al següent enllaç.