Dia Escolar de la No Violència i la Pau 2018

Dia Escolar de la No Violència i la Pau 2018

El passat dimarts 30 de gener es van realitzar els actes per celebrar el Dia Escolar de la No Violència i la Pau 2018.

Durant el matí es va realitzar a la capella de l’escola diferents actes per cicles (1r i 2n d’ESo, 3r i 4t d’ESO i Batxillerat). On s’hi van llegir textos sobre la pau realitzats per als alumnes, es van projectar els diferents vídeos realitzats durant la Matinal dels Drets Humans del desembre i també s’hi van poder escoltar actuacions musicals.

La jornada va finalitzar a les 13:15h quan tota l’escola es va reunir al pati per llegir un manifest conjunt a favor de la pau i la justícia al món i per veure l’actuació final de “body percussion” amb el lema “Som foc, som terra, som aire i som aigua”.

Es pot visualitzar un dels vídeos del “Body percussion” al següent enllaç.

Des de l’escola es felicita als alumnes que hi van col·laborar i a tot l’equip de Pastoral i professorat que ha treballat de valent durant les darreres setmanes en l’organització d’aquest dia tan especial.

Es pot visualitzar l’àlbum fotogràfic de la jornada al següent enllaç.