Indústria 4.0 a Osona

Indústria 4.0 a Osona

El proper 6 de març tindrà lloc la Jornada Indústria 4.0 a Osona a l’Auditòria de La Salle Manlleu.

La Indústria 4.0, o quarta revolució industrial, suposa la transformació digital de la indústria. Integra tots els processos de la cadena de valor per tal d’arribar al concepte de Fàbrica Intel·ligent. Es caracteritza per una adaptabilitat, una flexibilitat i una eficiència que li permet cobrir les necessitats dels clients en el mercat actual.

Els elements clau per a l’adopció de la Indústria 4.0 són la connectivitat i l’explotació de les dades. Anem més enllà de l’automatització de la producció i de la gestió informatitzada del negoci. S’incorporen les tecnologies al núvol (cloud), el processat en temps real, el Big Data, el Machine Learning, etc.

Com a exemple, permet el control predictiu del funcionament de la maquinària, facilita el control de qualitat en continu, millora l’eficiència energètica dels processos, la reducció dels costos i permet la personalització del producte segons requeriments del client.

L’objectiu de la jornada és explicar el concepte d’Indústria 4.0 de manera pràctica, mostrant alguna de les tecnologies que ho fan possible i coneixent de primera mà l’experiència d’empreses que ja estan treballant en aquesta direcció.

Indústria 4.0

La jornada és gratuïta, però les places són limitades. Us demanem que ens confirmeu l‘assistència a través del formulari que trobareu clicant aquí.