Orientació acadèmica i professional a 2n de Batxillerat

Orientació acadèmica i professional a 2n de Batxillerat

Dijous 15 de març els alumnes de 2n de Batxillerat van visitar el Saló de l’Ensenyament a Barcelona. Aquesta sortida els ha permès acabar d’informar-se de cara a les diverses sortides acadèmiques de cara al curs que ve i completar les diverses activitats relacionades amb l’orientació acadèmica que ja s’han anat fent a les diverses tutories del curs i a xerrades específiques sobre el tema.

Pel que fa a aquestes presentacions d’orientació acadèmica, a partir del gener, els alumnes de 2n han pogut conèixer universitats com la Universitat de Vic, la Universitat Pompeu Fabra, la Salle Campus Barcelona i els cicles formatius de grau superior de la nostra mateixa escola.

La sortida al Saló de l’Ensenyament es va complementar amb una visita al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) per part dels alumnes que fan l’assignatura d’Història de l’Art, mentre la resta de l’alumnat feia una visita a l’anella olímpica i al Museu Olímpic de Montjuïc.

Per visualitzar l’àlbum de fotografies de les sessions d’orientació clicar al següent enllaç.