Sortides de 1r de Batxillerat del 2n trimestre

Sortides de 1r de Batxillerat del 2n trimestre

El dia 15 de març els alumnes de 1r de batxillerat van fer sortides diverses relacionades amb els itineraris que estan cursant.

Així, doncs, els alumnes de l’humanístic, que fan l’assignatura de literatura castellana, van fer una visita guiada per la Barcelona del Quixot. Els alumnes dels itineraris 3 i 4 van visitar la formatgeria Mas Garet, van fer un treball de camp a l’Esclat de Malla i després de dinar van visitar les instal·lacions de Can Terradellas. Tot plegat relacionat amb l’assignatura d’Economia de l’Empresa.

Relacionada amb l’assignatura de biologia, els alumnes de l’itinerari 5 van visitar les instal·lacions de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, on van realitzar també un taller anomenat “Els medicaments per dins”. Els altres alumnes, dels itineraris 6, 7 i 8 van fer una activitat a l’ICFO, l’Institut de Ciències Fotòniques, situat a Castelldefels. Es tracta d’una visita relacionada amb l’assignatura de física i els va permetre treballar el tema de la llum.

Amb aquestes sortides es pretén complementar els ensenyaments dels diversos itineraris d’una forma més pràctica i lúdica.

Per veure l’àlbum fotogràfic de les sortides de 1r Bat podeu clicar al següent enllaç.