Treballs de recerca finalistes al Premi d’Enginyeries de la UPF

Treballs de recerca finalistes al Premi d’Enginyeries de la UPF

Els Treballs de Recerca: I si deixem un virus a Plaça Catalunya? Proposta d’un model epidemiològic reticular, de l’alumna Maria Surinach dirigit per Jordi Seguranyes i Supercondensadors, les bateries del futur, de l’alumne Martí Ricart, dirigit per David Corrons, han estat seleccionats entre els deu finalistes dels Premis Treballs Recerca Batxillerat d’Enginyeries de la universitat Pompeu Fabra d’un total de 113 treballs presentats.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el divendres 13 d’abril de 17:00-19:00 a l’auditori del Campus Poblenou UPF. Cada finalista tindrà quatre minuts per presentar el seu treball. Aquest acte serà presidit per Vanesa Daza, Directora del Departament de Tecnologies de la Informació i les comunicacions i Anders Jonsson, sotsdirector.