Estada a Irlanda 2018

Estada a Irlanda 2018

Del 18 al 25 de Març, un grup de 21 alumnes d’entre 3r ESO i 1r Batxillerat van fer l’estada a Irlanda corresponent a aquest curs escolar.
A part d’assistir a classe, un dels objectius principals de l’estada era viure i conviure amb una família d’Ennis per tal de potenciar l’ús de la llengua anglesa i conèixer i valorar els trets distintius de la cultura del país.

Tant les professores acompanyants com els alumnes van valorar molt positivament el tracte rebut per part de les famílies irlandeses i es van sentir ben acollits des del primer moment.

A més a més, es van realitzar diverses sortides per alguns punts de la costa Oest, com Ennis mateix, els reconeguts penya-segats de Moher o l’emblemàtica ciutat de Galway, sempre partint d’una ruta guiada i després amb una mica de temps lliure per gaudir de l’entorn. D’altra banda, també es va visitar Dublin, capital de la República d’Irlanda.

Els dies que no es va anar d’excursió, els nois i noies van combinar les lliçons a Clare Language Centre amb activitats com el bowling, les danses irlandeses i la disco, amb DJ i locals dedicats exclusivament als alumnes de l’escola.

Sens dubte, tota aquesta gran varietat d’experiències van ajudar a cohesionar el grup, fent que aquesta estada hagi estat novament un èxit celebrat per tots els que n’han format part – alumnes, professores i famílies.

Per veure l’àlbum fotogràfic de l’estada a Ennis clicar al següent enllaç.