Gran èxit dels esmorzars i berenar solidari 2018

Gran èxit dels esmorzars i berenar solidari 2018

El passat de 10 i 13 d’abril va tenir lloc la cita anual dels Esmorzars Solidaris a ESO i Batxillerat i, incorporat des de l’any passat, el Berenar Solidari per als Cicles Formatius. Com ja va essent tradició, els alumnes i personal del nostre centre vam poder gaudir d’entrepans de formatge, embotit i cacau acompanyats d’una beguda o bé xocolata desfeta amb melindros per als més llaminers.

Volem destacar l’excel·lent participació en tots els nivells educatius però sobretot cal apuntar la dels alumnes més grans de l’escola, tant de Batxillerat com de Cicles Formatius. En total, es van vendre 435 tiquets, sumant una quantitat de 1.087,50€.
Enguany, la nostra aportació econòmica anirà destinada a la Llar juvenil de Iasi (Romania), on viu i treballa el Germà Cesc Ferré i al programa de PROIDE “Una escola millor a l’altiplà Malgaix-Madagascar”.

Des de la Comissió organitzadora es vol agrair especialment la col·laboració i ajuda rebuda del grup FAIG de 3r ESO “Crazies”, de la Sofia (responsable de cuina) i de tots els que una vegada més, heu mostrat la vostra solidaritat cap als més necessitats. Esperem retrobar-vos a tots l’any vinent!

Per veure l’àlbum fotogràfic de la jornada podeu clicar al següent enllaç