Alumnes de Batxillerat assisteixen a la representació de Medea al Teatre Lliure

Alumnes de Batxillerat assisteixen a la representació de Medea al Teatre Lliure

Cinquanta alumnes de 1r i 2n de batxillerat van assistir el passat 12 d’abril a la representació de Medea al Teatre Lliure. La moderna posada en escena de l’obra, dirigida per Lluís Pasqual i interpretada per Emma Vilarasau, Roger Coma i Andreu Benito, va impactar tant als alumnes com als professors que els acompanyaven.

Visita al Teatre Lliure

La sortida s’emmarca en la voluntat del Departament de Llengua de fer conèixer el teatre a l’alumnat de literatura i també a alumnes d’altres itineraris que hi estiguin interessats. Medea és un clàssic escrit per Eurípides que es va representar per primera vegada l’any 431aC a Atenes, però la versió del Teatre Lliure aconsegueix que el text digui encara moltes coses als estudiants del segle XXI.