La Salle Manlleu al Càpsula 2018

La Salle Manlleu al Càpsula 2018

Els dies 18, 19 i 20 d’abril, l’Edifici del Sucre, el Recinte firal i l’espai VIT de Vic van acollir una nova edició de Càpsula, unes jornades d’orientació acadèmica i professional destinades als alumnes de 4t d’ESO dels diferents centres educatius de la comarca.

Durant tres matins consecutius van programar-se sessions informatives, xerrades i tallers que tenien per objectiu donar a conèixer als joves que acaben l’etapa d’educació secundària obligatòria, les diferents opcions de formació post-obligatòria de la comarca d’Osona.

La Salle Manlleu Càpsula 2018

Des de La Salle Manlleu vam presentar l’oferta educativa del centre dins d’aquestes jornades. Professors i alumnes de les diferents especialitats van explicar en què consistien els cicles formatius que s’imparteixen a l’escola, les sortides acadèmiques i la projecció laboral i professional.

La Salle Manlleu Càpsula 2018

Aquestes jornades les organitza el Consell Comarcal d’Osona, amb la participació de les regidories de joventut de la comarca.