Sortides de la fase INPUT del Faig de 2n d’ESO

Sortides de la fase INPUT del Faig de 2n d’ESO

Durant la fase INPUT del programa FAIG de 2n d’ESO s’han realitzat diverses sortides.

Els alumnes que realitzen l’àmbit humanístic van fer una visita al Museu Episcopal de Vic i una ruta pel casc antic de la ciutat.

Els alumnes de l’àmbit científic han realitzat diverses sortides: al Centre de Tractament de Residus i al dipòsit controlat de residus d’Orís, a la depuradora d’aigües residuals de Manlleu, a la deixalleria de Manlleu, una visita a l’ecoedifici de La Vola i finalment, un altre grup va assistir a una xerrada de l’arquitecte Miquel Rifà sobre energies renovables i edificis sostenibles.Totes aquestes sortides han estat per treballar o reforçar els continguts teòrics de la fase INPUT de l’àmbit científic.

Per veure l’àlbum de fotografies de les activitats del FAIG de 2n d’ESO podeu clicar al següent enllaç.