Festes La Salle: una setmana plena d’activitats

Festes La Salle: una setmana plena d’activitats

1r d’ESO

El dimecres, els alumnes de 1r van fer jocs tradicionals. El dijous i divendres van anar de colònies al Port del Comte on van realitzar diferents activitats d’aventura: caiac, tubbies, escalada, i visita al parc d’aventura de l’estació d’esquí.

2n d’ESO

Després de posposar la sortida a Sant Pere de Casserres en dues ocasions per culpa del mal temps, finalment s’hi va poder anar aquest dimecres. L’endemà van marxar de colònies a Planoles on van realitzar activitats de barranquisme a la riera de Merlès i excursions el divendres.

3r d’ESO

El primer dia, els alumes de 3r van realitzar una caminada fins a les antigues escoles de Gurb. Allà van participar d’activitats organitzades per un grup de FAIG. El dijous el matí es van fer tallers diversos: escalada, bitlles catalanes, manualitats, kickboxing, cuina… El darrer dia es va fer una sortida al Cosmocaixa on vam poder entrat al planetari i contemplar l’impressionant exposició de dinosaures. Podeu veure més fotografies aquí.

4t d’ESO

Previ a l’inici de festes La Salle, el divendres 27 d’abril els alumnes de 4t d’ESO van visitar la colònia Rusiñol. Durant la setmana següent van estar de colònies a Empúries i l’Escala. Entre les activitats realitzades, destaquen: visita al castell de Sant Ferran a Figueres, bateig de vela, caiac i jocs de platja.

1r de batxillerat

El dimecres 2 van anar a la Universitat de Vic on van realitzar diferents tallers. El dijous i divendres van anar de colònies a Bagà, des d’on van realitzar diferents activitats: ràfting al Ràfting Parc de La Seu d’Urgell i visita a Andorra.2n de batxillerat

Degut a la proximitat del final de curs i la preparació per als exàmens de selectivitat, les activitats de Festes La Salle es van concentrar en el divendres dia 4. Van fer jocs i activitats organitzats pels alumnes al passeig del Ter i l’Arborètum.