Sortida cultural de 2n d’ESO al Centre Islàmic de Manlleu

Sortida cultural de 2n d’ESO al Centre Islàmic de Manlleu

Des dels continguts de l’assignatura de Religió de 2n d’ESO i en el marc del diàleg interreligiós, que es promou des de l’ideari del centre, els alumnes de 2n d’ESO hem visitat el Centre islàmic de Manlleu. Hem iniciat la visita amb una roda de preguntes per part dels alumnes i professors de l’escola. A continuació l’imam i altres membres de la comunitat musulmana ens han explicat alguns trets rellevants de l’Islam i ens han mostrat un exemple d’oració i de predicació dels divendres.

Una alumna de 2n d’ESO ens anava traduint de l’àrab totes les explicacions que feia l’imam.

L’experiència ha estat molt interessant i agraïm l’acollida de la comunitat musulmana; i l’atenció i el respecte per part dels alumes.

Podeu visualitzar un vídeo resum de l’activitat al següent enllaç.