Premi Baldiri Reixac al projecte “De Manlleu a Iasi. Un projecte d’Aprenentatge i Servei” a Romania

Premi Baldiri Reixac al projecte “De Manlleu a Iasi. Un projecte d’Aprenentatge i Servei” a Romania

El passat diumenge 3 de juny al Teatre Nacional de Catalunya es va commemmorar el 40è aniversari dels Premis Baldiri Reixac a l’escola catalana. Marta Esteve i Quim Masferrer van dirigir l’acte que va premiar els millors projectes educatius i innovadors per a les diferents etapes escolars.

El projecte del FAIG ApS de 4t d’ESO del curs 2016-2017 “De Manlleu a Iasi. Un projecte d’Aprenentatge i Servei”va obtenir un dels premis a la categoria d’ESO. El premi el van rebre el director de l’escola i els alumnes guardonats i protagonistes del projecte: l’Arlet Vila, l’Helena Codony, la Carla Silvestre, la Sígrid Vila, en Roger Fontserè i en Jaume Ginesta. Un projecte tutoritzat pel Germà Cesc Ferré i amb la participació de la professora Montserrat Cabellos.

Aquest projecte consistia en conviure durant 10 dies a la Llar d’acollida de Iasi (Romania), on hi resideixen nois adolescents amb risc d’exclosió social, i al mateix temps donar l’oportunitat d’un intercanvi cultural entre Romania i Catalunya. Una experiència enriquidora i vital que canvia perspectives i mirades cap al futur.

Des de l’escola es vol felicitar a tot l’equip d’alumnes i a tot el professorat implicat en el projecte per la seva tasca i per totes les experiències viscudes i els aprenentatges adquirits.

Es poden visualitzar més fotografies del lliurament de la 40a edició dels Premis Baldiri Reixac al següent enllaç.