3a edició dels Premis Ànims a l’esforç

3a edició dels Premis Ànims a l’esforç

El nom dels Premis ÀNIMS és molt especial, ja que porta les inicials de professors que han deixat empremta amb els seus valor i esforç a la nostra escola i que, malauradament, ens han deixat en els darrers anys; en Miquel Areñas (A), la Núria Izern (NI), en Melcior Marichalar (M) i en Joan Serra (S).
L’acte de lliurament es va realitzar per cicles i va ser dirigit i organitzat pel mateix equip FAIG de 3r. La celebració va comptar amb la presència dels familiars d’en Miquel, la Núria i en Melcior, juntament amb els familiars dels alumnes guardonats.Enguany els premiats van ser: Elisenda Puig i Oriol Valls a 1r d’ESO, Berta Collell i Àlex Alivia a 2n d’ESO, Gabriel Chacón i Oriol Codony a 3r d’ESO, Arnau Massó i Martí Riera a 4t d’ESO. Felicitem als guanyadors!