Guardó a la millor presentació a la cloenda d’Eduemprèn

Guardó a la millor presentació a la cloenda d’Eduemprèn

El dissabte 16 de juny es va tancar la 2a edició d’Eduemprèn, el programa per potenciar el talent emprenedor entre els joves i emmarcat en el FAIG de 3r d’ESO.

En aquesta 2a edició van participar més de 250 alumnes de 3r d’ESO de 15 escoles de La Salle Catalunya. Els 64 equips FAIG van presentar els seus projectes davant un jurat durant 5 minuts, van explicar els seus cartells i van mostrar els seus vídeos.Després de les presentacions i la deliberació del jurat va tenir lloc l’entrega de guardons. L’equip de La Salle Manlleu format per Martina Bonet, Gina Muntada, Lluc Solé, Ariadna Rodríguez i Anna Torner, van obtenir el guardó a la millor presentació. Els alumnes premiats han aconseguit entrades per a Port Aventura per tota la classe i una estada a la International Summer School La Salle per a l’estiu vinent. La relació de guardons va ser:

  • Millor projecte al projecte FoodSelf (La Salle Bonanova)
  • Millor presentació a l’Aiguat Scape Room (La Salle Manlleu)
  • Millor cartell al projecte AJuda (La Salle Reus)
  • Millor video al projecte Koux (La Salle Figueres)


Més de 700 persones van participar a la cerimònia de cloenda. Podeu trobar tots els vídeos finals seguint aquest enllaç.