La festa del finalista de 4t d’ESO 2018

La festa del finalista de 4t d’ESO 2018

El passat dijous 21 de juny al vespre es va celebrar la Festa del Finalista de 4t d’ESO de la promoció 2014-2018.
L’acte va comptar amb els parlaments del director Josep I. Solsona i la presidenta de l’AMPA Marga Padrós encoratjant a tots els alumnes graduats a que siguessin protagonistes del seu futur i desitjant-los molta sort.

Tot seguit es van lliurar els reconeixements als projectes FAIG d’Aprenentatge i Servei i es va poder visualitzar un reportatge del EL9Nou al projecte ApS amb el Museu del Ter. Els reconeixements van ser els següents:

Millor infografia (vot popular alumnes de 3ESO i 4ESO): Projecte Escola Pompeu Fabra (Tània Barranco, Iman Boushah, Mireia Piñeiro i Àlex Cañero)

Reconeixements a millors projectes a l’esforç, implicació, creixement personal i superació: Centre Obert Tripijoc (Aaron Rodriguez), Hort del Sarró (Boutaib Bakour, Achraf Abdelmanje, Amine Houdou i Imad Azanay), Museu del Ter (Arnau Jordana, Juan Pérez, Èric Dot, Èric Tió, Nil López, Genís Gómez, Abel Font i Pol Soldevila) i l’Hospìtal de Sant Jaume (Paula Yin Carbonell, Mònica Navarrete, Judit Bérmudez, Paula Olmo i Binto Sole Sanha).

A continuació, els alumnes van llegir un text on es resumia les experiències i emocions al llarg dels 4 cursos, el qual va emocionar a tot el públic, i es va visualitzar un vídeo creat per ells de moments divertits i espontanis que van posar el to còmic a la vetllada.

Tot el claustre de professorat va realitzar un vídeo on hi apreixien fotografies i vídeos de resum dels quatre anys amb el “Decàleg del bon estudiant” com a fil conductor.

Per acabar, la Júlia Cascuberta i l’Anna Fustero ens van obsequiar amb una peça musical i es va procedir al lliurament de les Orles de la promoció 2014-2018.

La vetllada va finalitzar amb una actuació musical conjunta de l’alumnat i un piscolabis a fora al pati per a tots els assistents (pares i mares, familiars, alumnes, amics i professors).

Per poder veure fotografíes de la Festa del finalista es pot clicar al següent enllaç.

L’endemà al matí tots els alumnes de 4t amb els tutors van poder gaudir d’una última sortida lúdica i molt refrescant al parc aquàtic de Waterworld a Lloret de Mar.

Des de l’escola us volem felicitar i desitjar-vos tota la sort del món en aquesta nova etapa que comença!