Acte de cloenda del curs 2017-2018 a Cicles Formatius

Acte de cloenda del curs 2017-2018 a Cicles Formatius

El passat divendres 21 de juny al vespre va tenir lloc a l’auditori-capella de l’escola l’acte de cloenda del curs 2017-2018 a Cicles Formatius.

L’esdeveniment va comptar amb la presència de l’Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, Joan Rovira, president del Centre de Formació en Noves Tecnologies La Salle, en Josep I. Solsona, director de La Salle Manlleu i en Xavier Capelles, gerent del Centre de Formació en Noves Tecnologies La Salle. Tots els alumnes de 2n curs dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i les seves famílies i amics van poder gaudir d’un bonic comiat de final d’etapa.

Durant la vesprada es van lliurar els diplomes acreditatius de graduació dels diferents Cicles Formatius, alhora es va fer l’entrega de la 1a edició dels Premis Joan Serra, coordinador i professor de l’escola que ha deixat empremta per la seva tasca professional i que malauradament ens va deixar recentment. Uns premis a l’excel·lència als seus estudis, els alumnes premiats van ser obsequiats amb un xec econòmic destinats a potenciar l’ús de l’anglès i/o d’altres idiomes.

Per finalitzar, l’escola va obsequiar als assistents a un piscolabis al pati per acomiadar el curs i, alhora, desitjant molta sort en la nova etapa i un molt bon estiu.