Marta Roura guanya el Premi de recerca en l’àmbit de la Informació i la Documentació de la UB

Marta Roura guanya el Premi de recerca en l’àmbit de la Informació i la Documentació de la UB

La Facultat i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya ha declarat guanyador el treball La literatura juvenil presentat per l’alumna Marta Roura Solanich, que cursava 2n de batxillerat al nostre centre el curs anterior.

El jurat de la sisena edició del premi de treballs de recerca per alumnes de Batxillerat en l’edició del 2018 ha destacat l’originalitat de l’enfocament del tema, que posa èmfasi en les noves formes de difusió de la Literatura juvenil a les xares. Així mateix, també ha considerat que el treball és una aportació interessant per permet identificar aquestes noves pràctiques lectores, imprescindible per al disseny dels serveis bibliotecaris destinats als joves.