FemXAS: sortida de convivència a 1r d’ESO

FemXAS: sortida de convivència a 1r d’ESO

El dimarts 9 d’octubre els alumnes de 1r d’ESO van participar en una nova trobada de FemXas que com cada any organitza La Salle Catalunya a St. Martí de Sesgueioles. Enguany els alumnes de La Salle Manlleu van coincidir amb els alumnes de La Salle Mollerussa per treballar el lema d’aquest curs: Som La Salle!

La sortida es va fer des del pavelló d’esports de Manlleu a les 8 del matí. Els alumnes van esmorzar en arribar a St. Martí de Sesgueioles i després de realitzar diverses activitats, van fer un dinar de germanor i es va concloure la jornada amb una pregària abans d’iniciar la tornada a Manlleu.

Dies abans de la trobada, es va preparar a l’alumnat sobre la importància del què signifiquen les sigles XAS: Xarxa, Amistat i Salle. La trobada va ser una bona oportunitat per conèixer alumnes d’escoles diferents a la pròpia, fer convivència, amistat, jocs, dinàmiques i descobrir els valors del Caràcter Propi de La Salle d’una manera divertida i, per tant, despertar el sentit de pertinença a l’escola i a la Institució Lasal.liana.

Podeu veure totes les fotografies en aquest àlbum.