L’aigua arriba a les portes de l’escola

L’aigua arriba a les portes de l’escola

Les fortes pluges caigudes la nit del 14 al 15 d’octubre han provocat una forta crescuda del riu Ter. L’aigua del canal industrial s’ha desbordat al davant de l’escola i ha arribat fins a les portes. Segur que encara alguns manlleuencs han recordat els aigüats de 1940. 

Aquesta setmana feia precisament setanta-vuit anys de la inundació de Baix Vila que va tenir lloc durant la nit del 17 al 18 d’octubre. El nivell de l’aigua a l’escola va assolir tres metres i setanta-cinc centímetres. Això va provocar que s’esfondressin les parets del pati i que s’inundés tota la planta inferior.

Els alumnes van ser traslladats a l’edifici del Patronat, perquè aquest presentava una construcció molt més sòlida i alhora estava més allunyat del riu. Les classes es van suspendre durant un mes. 

Per sort, aquesta vegada l’afectació ha estat molt menor i només ha dificultat l’entrada dels alumnes de bon matí. 

Notícia del Canal Taronja