Robòtica al FAIG de 2n d’ESO

Robòtica al FAIG de 2n d’ESO

Aquest curs s’ha renovat el FAIG de 2n d’ESO i s’implementa la robòtica al Projecte d’Investigació Científic. Aquest projecte s’anomena “Repte STEAM” i per a treballar-lo es fa a partir del repte de la FIRST LEGO League que enguany porta per títol Into Orbit i tracta el tema de les exploracions espacials de llarga durada. Els equips viatjaran a l’espai on exploraran i innovaran. Des de setembre i fins al febrer els alumnes treballaran el projecte d’investigació escollit, a l’aula durant tres hores i a l’AULA STEAM, el repte del robot. Cada equip passarà una hora setmanal per la nova AULA STEAM FAB LAB on muntaran el robot amb la tecnologia Lego Mindstorms i el programaran per a superar les missions que es proposin.

A finals de desembre o principis de gener els equips exposaran els seus projectes d’investigació i hauran de superar les diferents missions amb el robot que hagin programat. A partir d’aquestes exposicions s’escolliran els millors projectes els quals participaran en una Micro First Lego League interna a l’escola, que tindrà lloc un dissabte al matí de principis de gener. D’aquí en sortiran els tres millors projectes que seran els seleccionats per participar al Torneig classificatori de la FIRST LEGO League.

Al llarg d’aquest trimestre s’aniran concretant les dates de tots aquests esdeveniments, en els quals hi estan convidades a participar totes les famílies!