Dos treballs de l’escola entre els Premis La Salle Catalunya d’Educació

Dos treballs de l’escola entre els Premis La Salle Catalunya d’Educació

Un treball de FAIG-APS d’ESO i un treball de recerca de Batxillerat han estat guardonats amb un dels Premis La Salle Catalunya d’Educació aquest cap de setmana a Sant Celoni.  El treball “Tallers d’estimulació cognitiva” ha rebut el premi conjuntament amb un de la Salle Premià. També el treball de recerca “Les dues cares de l’adopció, la Kafala i l’Islam” de Loubna Rezzoum s’ha endut el de Batxillerat.

Judith Bermúdez, Paula Carbonell, Mònica Navarrete, Paula Olmo i Binto Solé van fer un voluntariat a l’Hospital de Sant Jaume de Manlleu tutoritzat per en Xevi Faja. En l’entrega de premis, que va tenir lloc dissabte, les alumnes van fer una presentació sobre la relació intergeneracional que va emocionar als assistents. A més, van explicar que encara continuen en contacte amb els avis amb qui van treballar l’any passat. 

D’altra banda, Loubna Rezzoum va presentar el seu treball, tutoritzat per l’Ester Ortiz, sobre el tema de l’adopció en la cultura musulmana. La Loubna va fer emocionar també l’auditori quan al final va dir que “els fills no són els de la sang, sinó els del cor”.